Perceelrapport met maatvoering

Het perceelrapport bevat alle basisgegevens, luchtfoto’s, kadastrale en maatvoeringkaarten, bestemmingsplannen en historische gegevens.

 41,28 excl. BTW

 49,95 incl. BTW

Vul gelijk je adres in of vind eerst het perceelnummer in onze kaart.

Meer informatie?

Meest gekozen

Adresrapport met maatvoering

Adresrapport volledig, met maatvoering

 41,28 excl. BTW

 49,95 incl. BTW

Officiële bronnen

Het ultieme perceelrapport

Bij het verkennen van vastgoed of landbouwgrond is het essentieel om kadaster perceel informatie te raadplegen. Deze kadaster perceel informatie biedt een gedetailleerd overzicht van het perceel, van grenzen tot eigendomsgegevens. Of je nu een potentiële koper, een makelaar of een landbouwer bent, het opvragen van kadaster perceel informatie is een cruciale stap in uw onderzoeksproces. Het perceelrapport biedt een compleet beeld van elk gewenste kadastrale perceel in Nederland, door de combinatie van verschillende databronnen.

Het rapport bevat alle waardevolle informatie, zoals:

  • Volledige basisregistratiegegevens over het kadaster perceel
  • De kadastrale oppervlakte en omtrek
  • Het huidige gebruik van het perceel en maaiveldhoogte, essentieel voor het begrijpen van de potentie van het land.
  • Basisgegevens over het pand(en) op het kadaster perceel, cruciaal voor ontwikkelingsplannen.
  • Verwijzingen naar bestemmingsplannen, waardoor je precies weet welke activiteiten zijn toegestaan.
  • Informatie over speciale activiteiten waaronder alle Handelsregister vermeldingen op dit kadaster perceel, de buurtleefbaarheid, het overstromingsrisico, hittestress, buurtdemografie (bevolkingsopbouw), en reistijden per auto tot essentiële voorzieningen.
  • Inclusief oriëntatiekaart, luchtfoto, kadastrale kaart en historische topografieën van de omgeving voor een visueel begrip van het perceel.(50 en 80 jaar terug!).

Perceelinzicht: Kernpunten uitgelicht

In het Perceelrapport van Kadasterinfo vind je alles wat je moet weten over elk kadastraal perceel in Nederland. Dit rapport is jouw sleutel tot een schat aan informatie, of je nu de kadastrale kaart met maatvoering wilt bekijken of simpelweg meer wilt ontdekken over een specifiek stuk grond. We verzamelen gegevens uit diverse bronnen om jou een compleet beeld te geven.

Kernpunten van het rapport:

  • Diepgaande kadaster perceel informatie: Direct uit het kadaster, dus altijd accuraat en actueel. Naast de kadastrale kaart met maatvoering vind je ook alles over de oppervlakte, omtrek en het huidige gebruik van het perceel. Deze informatie helpt om onenigheid over perceelgrenzen te voorkomen
  • Het achterhalen van de eigenaar: Op dit moment omvat het perceelrapport niet de gegevens van de perceeleigenaar of recente transacties, die belangrijk kunnen zijn voor waardebepaling. Voor die details kun je ons adresrapport met maatvoering of het woningwaarde rapport raadplegen.
  • Eigenaar landbouwgrond opzoeken: Een cruciale stap voor iedereen in de agrarische sector. Hoewel onze huidige technologie veel mogelijk maakt, bevat het perceelrapport nog geen eigenaarsgegevens, die nog niet beschikbaar zijn via officiële bronnen.
  • Extra inzichten: Naast het kadastraal perceelnummer krijg je details zoals maaiveldhoogte, pandinformatie op het perceel, bestemmingsplannen, en inzicht in speciale activiteiten en historische topografie van de omgeving.

Dit perceelrapport van Kadasterinfo is onmisbaar voor iedereen die gedetailleerde informatie zoekt over kadastrale percelen, of je nu de kadastrale grenzen precies wilt weten of een uitgebreid overzicht van een stuk grond wenst.